BenBSjeRie

BenBSjeRie

Landelijk gelegen in Maldegem

Maldegem
Capaciteit
1 - 23 Personen
Straat + huisnummer
HOORNSTRAAT 2 bus D
9992 Maldegem
E-mail
Telefoonnummer
+32 (0)50720833
Reservation
Online boeken
Link

Pal op de grens van Oost-, West- en Zeeuws-Vlaanderen – in het hart van het mooie Meetjesland – ligt BenBSjeRie. Deze B&B is de gedroomde verblijfplek als je houdt van ruimte en licht, zowel in je kamer als in je omgeving. Klaar om de regio te ontdekken via de vele pittoreske wandel- en fietsroutes? Dan zit je hier helemaal op je plek.

Een warm welkom in het groene Meetjesland

Je verblijf bevindt zich op wandelafstand van het Nederlandse Sluis, middenin het landelijke krekengebied. Ook Maldegem, historisch Brugge en bruisend Knokke liggen maar een kleine 15 kilometer van je vandaan.

In BenBSjeRie word je warm ontvangen door de bijzonder hartelijke eigenaars, die hun verblijf duidelijk met hart en ziel runnen. Ze vertellen je met veel plezier over de fijnste plekjes in de buurt en helpen je graag op weg bij het plannen van je fiets- of wandeltocht.

Alle ruimte om te ontspannen

Bij het inrichten van de kamers stond het creëren van een ruimtelijk gevoel beslist met stip op 1. Ook het uitzicht op het eindeloze groene natuurgebied in de omgeving draagt bij tot dit frisse gevoel van vrijheid. Elke kamer werd thematisch ingericht, waardoor je bij het ontwaken eventjes de indruk krijgt dat je op een exotische locatie vertoeft. Het gedroomde vakantiegevoel!

Deze B&B beschikt over 2 tweepersoonskamers met een sfeervol bos als muurdecoratie. In de 2 driepersoonskamers word je dan weer wakker met uitzicht op New York City. Je kan deze kamers eveneens als suite boeken. Slaap je liever knusjes met het hele gezin samen? Dan bieden de 2 vierpersoonskamers plaats voor de hele familie. Gasten die je voorgingen getuigen vol lof over de bijzonder leuke sfeer in de goed en proper onderhouden kamers.

Onbeperkt genieten voor mensen met beperking

Deze nieuw gebouwde B&B is bijzonder energievriendelijk gebouwd en voorzien van alle moderne comfort. Maar wat meer is: er werd met zorg nagedacht over de toegankelijkheid voor mensen met een beperking. 

Twee van de ruime kamers werden aangepast aan speciale zorgnoden. Rolstoelgebruikers kunnen probleemloos genieten van hun verblijf dankzij de drempelloze inrichting en de gebruiksvriendelijke lift. Beide ruimtes beschikken over een aangepast verpleegbed en aangepast sanitair. Uiteraard werden ook deze kamers mooi gedecoreerd: je kan kiezen tussen muurfoto’s van Cuba of de sfeer van een Caraïbisch strand.

De B&B wordt gerund met oog voor duurzaamheid, milieu en omgeving: ecologische onderhoudsproducten en biologische producten van lokale ondernemers uit eigen kweek.

Analytics-cookies inschakelen om de ingesloten YouTube-video te tonen
Mijn cookiekeuzes beheren

Groene oase

Wanneer je je bijzondere kamer eens wilt verlaten en de buitenlucht wilt opsnuiven, kan je ongebreideld gaan genieten van de heerlijke tuin. Daar word je ondergedompeld door de unieke rust van het Meetjesland. 

Wil je de omgeving verkennen? Maak dan een fijne wandeltocht in de buurt of trek eropuit met de fiets. Er zijn verschillende fiets- en wandelroutes in de buurt. Informeer zeker naar de mogelijkheden in de B&B! Na afloop kan jij je ‘s avonds neervleien in de gemoedelijke gemeenschappelijke lounge. Hier kan je ook gebruik maken van het gratis internet, zodat je even je sociale media kan checken om die leuke foto’s van je dagje uit te delen met je vrienden. 

Heerlijk ontbijt

Om je dagen feestelijk in te zetten, wacht je ‘s ochtends een bijzonder à la carte ontbijtje.  De eigenaars leggen je uitbundig in de watten met heerlijke extraatjes: een fraaie voorraad vers fruit en op maat gemaakte lekkernijen die tegemoet komen aan jouw dieet of gemoed.

Het prachtige terras van BenBSjeRie leent zich trouwens uitstekend voor een ontbijtje in de ochtendzon. Goeie reis!