De Burkelhoeve

De Burkelhoeve

Vakantie op het Platteland ergens in Niemandsland Oost- en West-Vlaanderen

Maldegem
Capaciteit
6 Personen
Straat + huisnummer
VAN STRYDONCKLAAN 3
9990 Maldegem
E-mail
Telefoonnummer
0032478367211
Link

De hoeve als beleving. Als er één hoeve is in het Meetjesland is, waar je écht bij de boer gaat slapen en genieten van vakantie op de boerderij, dan is het toch wel de Burkelhoeve.

Deze prachtige hoeve om te logeren ligt in Maldegem op de provinciegrens tussen Oost- en West-Vlaanderen in een vrij onbekend en té onbemind gebied van waaruit uw fiets en wandeltocht vertrekt. Brugge en Damme liggen vlakbij, maar probeer ook eens het Meetjesland richting kreken in het noorden en richting Drongengoed in het Oosten. 

Landhuis

Je komt er terecht in een rustig, heel erg verzorgd en schilderachtig gelegen hoevelandhuis. Deze regio is vervlochten van puur natuurschoon, stukken bos, met vergezichten over velden en weiden. Ooit eindigde hier voor onze streek de Eerste Wereldoorlog en dat kan je aan het gedenkteken van Burkel nog altijd zien. Hier vochten ook de laatste divisies met paarden die het Belgische leger rijk was.

Gastvrijheid

Maar voel je vooral thuis in de sfeervolle ruimtes. Elk met TV, badkamer, toilet, wifi, fiets- en wandelkaarten. Gastvrijheid staat hier voorop. Maak het werk op de hoeve van dichtbij mee! Voor de kinderen zijn er gocarts, pingpongtafeles, fietsjes en vooral een gigantisch terrein om te ravotten. Geniet van de mooie tuin met terrasjes en lounge, speeltuin, klimmuur, wip, trampoline en een petanquebaan.

Drie fraaie appartementen

Er zijn ook drie fraaie appartementen op het domein. Elk verblijf heeft een eigen apart terras met tuinmeubilair. De grootste attractie van het verblijf is eigenlijk de actieve boerderij zelf, voor de kinderen is dat vaak een openbaring. Je kunt kiezen voor een weekarrangement, een midweek of een weekendarrangement. Je zult onder de indruk zijn van het enthousiaste onthaal

Wat een streek

Het Meetjesland is een uitstekende fietsstreek en het Brugse Ommeland en Zeeuws-Vlaanderen zijn ook vlakbij. Dit verrassend gastvrij en rustig verblijf is ook perfect voor een reünie. Vraag naar de tussenseizoenprijzen voor de andere schoolvakanties, feestweekends en feestdagen. De vakantiedroom van klein èn groot wordt bij ons een droomvakantie. Dit is dus wat wij noemen landelijk en stijlvol genieten!