De Burkelhoeve

De Burkelhoeve

Vakantie op het Platteland ergens in Niemandsland Oost- en West-Vlaanderen

Maldegem
Capaciteit
6 Personen
Straat + huisnummer
VAN STRYDONCKLAAN 3
9990 Maldegem
E-mail
Telefoonnummer
0032470546908
Link

De hoeve als beleving. Als er één hoeve is in het Meetjesland waar je écht kunt genieten van slapen bij de boer en vakantie op de boerderij, dan is het toch wel de Burkelhoeve. Vergeet de standaard vakantieverblijven; op de Burkelhoeve dompel je jezelf onder in het echte boerenleven terwijl je geniet van een comfortabel verblijf op een hoeve.

Je vindt deze prachtige hoeve aan de grens van Oost- en West-Vlaanderen, in Maldegem. Weg van de drukte van de stad, geniet je hier van de rust van het platteland. Met Brugge en Damme als buren liggen avonturen binnen handbereik. Vergeet ook niet de verstilde schoonheid van het Meetjesland, met zijn kreken in het noorden en het Drongengoed in het oosten.

Boerenleven in alle comfort

Op de Burkelhoeve staat het échte boerenleven centraal. Je leeft er volgens de seizoenen, samen met de natuur en de dieren. Het is heerlijk ontspannen te midden van dit alles.

In de comfortabele vakantiewoningen voel je je meteen thuis, of je nu alleen reist, met je partner, familie of vrienden. Er is voor ieder wat wils, met verschillende groottes en functionele inrichtingen.

Ontspan in de prachtige tuin met terrasjes en lounge, en laat de kinderen los met gocarts, fietsjes, een pingpongtafel, speeltuin, klimmuur of trampoline. Het uitgestrekte terrein nodigt uit tot eindeloos ravotten en plezier maken.

Wat een streek

Het Meetjesland en het Brugse Ommeland zijn perfecte plekken om te fietsen en te wandelen. Hier vind je weidse uitzichten en prachtige natuur. De Burkelhoeve ligt precies tussen Brugge en Gent, dicht bij de kust, Zeeuws-Vlaanderen en charmante stadjes zoals Damme en Sluis. En alsof dat nog niet genoeg is, grenst de Burkelhoeve ook aan het Burkelbos, Drongengoedbos, Het Leen en Bulskampveld.

En terwijl je geniet van al het moois om je heen, word je herinnerd aan de rijke geschiedenis van dit gebied. Het gedenkteken van Burkel herinnert ons eraan dat hier ooit de Eerste Wereldoorlog eindigde, waar zelfs de laatste divisies met paarden van het Belgische leger vochten.